Om oss

Mäklarbyrån Göteborg står för mer än ett traditionellt mäklande. Vi tror på goda och långsiktiga kundrelationer och personlig rådgivning när det kommer till din livs bästa bostadsaffär. Oavsett om du är säljare eller köpare av en bostad är vi den bästa mäklaren i Göteborg för just dig.

Mäklarbyrån Göteborg grundades år 2018 av våra fastighetsmäklare som länge varit verksamma inom branschen. Grunden för vår fastighetsbyrå är att erbjuda dig som kund en full mäklartjänst. Det innebär att vi tar ansvar för allt från värdering av bostaden, all marknadsföring av din bostad, kunde flyttar in eller ut och vi avslutar bostadsaffären.

Vi som jobbar på Mäklarbyrån i Göteborg

För att bli den bästa mäklaren i Göteborg krävs det transparens och ärlighet i vår kommunikation. Våra fastighetsmäklare är professionella och ärliga vid all kontakt vilket innebär att vi säger som det är. På så sätt får du den rätta utgångspunkten för att antingen köpa lägenhet eller lägga ut ditt hus till salu för ett marknadsmässigt pris.

Kunder i hela Sverige

Vi är en framstående fastighetsbyrå med kontor lokalt i Göteborg. Däremot slutar vi inte där utan erbjuder våra kvalitativa tjänster inom bostadsaffären i hela Sverige. Oavsett om du vill sälja en bostad eller köpa en bostad i en annan stad än Göteborg.

Mäklarbyrån Göteborg tror på att finnas där våra kunder är och att förmedla professionella tjänster inom bostadsmarknaden. I vårt team arbetar erfarna och talangfulla mäklare som tillsammans kan titulera sig den bästa mäklaren i Göteborg.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om du vill sälja eller köpa en bostad. Som den bästa mäklaren i Göteborg erbjuder kostnadsfri värdering och personlig rådgivning. Välkommen!